Jump to content
COMBATSIM Forum
Slims2005

I have problems playn` PF in multiplayer mode using Hyperlobby

Recommended Posts

Well i have been playn` PF in multipayer mod for some time using hyperlobby but now since the new version v4.04 came out i can`t. After I install the patch and start hyperlobby and i try to start pf an error keeps occuring that says < The application failed to initialize properly ... >. Till now i thought it was something wrong with PF but it isn`t. If i then restart my computer and after it boots again i start PF before i start hyperlooby it works. As soon as I run hyperlobby and then try and start PF in the offline or the online mode the error keeps comng up. I reinstalled HL as many times I reinstalled PF and it still doesen`t work.

And btw after i restart my comp i can only connect one time to a server after that i need to restart again if i wanna try to connect again.

Help me guys plz

Share this post


Link to post
Share on other sites

You say this happened right after you installed patch 4.04. Could you have installed the wrong version of that patch? Say installed the stand-alone version when you have a merged version of PF on your PC.

As far as any sort of possible hyperlobby problem, I can't help you there. I do npt use HL for online flying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×