Jump to content
COMBATSIM Forum

Bob

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bob

  • Rank
    Second Lieutenant
  1. Bob

    TAW Setup

    Thanks for the tip on configuration. Here's mine: CPU: Intel X9770 3.2GHz Quad Core/8.0Gb RAM OS: Windows 7 Ultimate/64bit Video: ATI Radeon HD 3870 X2/ViewSonic VP201mb (1200x1600 native) Awaiting word from the GooRoo, Bob
  2. Bob

    TAW Setup

    Hi, thanks. Yes, I followed those instructions, which is what led to my first post; nothing worked as expected after that. I believe the issue I had was because of my video card (ATI Radeon 3870 X2) but I'm not sure that's true and I don't know what to do about it if it is... I have seen discussions of Glide and other technologies required for various configurations, but I don't know which to choose or how to proceed after choosing one of them. I am looking for a cookbook to get me going on my hardware/software configuration. Happy New Year!
  3. Bob

    TAW Setup

    Thanks for the reply. TAW2.0 it is! I will wait for some other kind soul to lead me through getting installed on my equipment. Thanks again, Bob
  4. Hi, The file is no longer available at the link provided (http://rapidshare.com/files/157181099/F22-2008-v1R-setup.rar). Is there another place to get it? Thanks, Bob
  5. Bob

    TAW Setup

    Hi, I'm new to TAW, but hopefull that I can get it going. I didn't see a topic for installation/setup so I'm putting this here; hope it's ok. I downloaded 216a over the weekend and tried installing it. Not a successful outing. First there was a (seemingly) endless series of .col files not found in the .\colours directory. They were all available in other directories so I copied them in, but a different one was missing every time I started the program so it took a while. After that I thought everything was ok, but at the end there was an error "clearing the front buffer" while startin
×
×
  • Create New...