Jump to content
COMBATSIM Forum
Sign in to follow this  
mooms419

Finally Got It Working But No Sound Or Joystick

Recommended Posts

Hello everyone,

I finally manged to get the 3dfx version of this game in glourious 1080p.
Unfortunately I also have run into some problems...

I can't seem to get either the sound or my Saitek X-52 to work.
I can play the game with the keyboard but no sound.

I have read the manual and followed it but still I am having issues.

Lets start with the sound. I select the Roland MPU-401 and select 
'attempt to configure sound driver automaticatically'. I get a prompt saying
driver detected succecfully, however when I press OK I get an Error saying 
'Could not save configuration file'. This is the same when I try to set up the soundblaster

As far as the joystick is concerned, I follow the setup instruction to the letter and still no 
joy.

Another intersting thing I noticed is that when I set the options in the Preferences section of the DosBox
config, the settings don't carry over to the game. In fact every time I start up the game I have to re do 
the in game settings. 

Its really late where I am but I would be more then willing to take screen grabs or anything you guys need to 
help me. Anything to get this gem running. 

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only have time for a quick answer right now, but do you have the game and/or Reloaded in your 'Program Files' folder? This sounds like a Windoes UAC problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! If it's a file location problem, then you should move them from 'Program Files', not to it.

 

Also, have you run the configure program to set up the sound?

There is an extensive manual included with the 'Reloaded' package giving instructions on how to do this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, mikew said:

Also, have you run the configure program to set up the sound?

 

 

no I did not....now I have the sound working.

The only thing missing is the open track working....I don't know if it possible as I don't have the track ir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×